Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Nena Club a fost deschis in anul 1997, este compus din cladire principala si 15 bungalow se intinde pe o suprafata de 9800 mp.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Nena Club este situat in Manavgat, Side, la aproximativ 80 km distanta fata de Aeroportul International Antalya.

Dotari camere: Hotelul dispune de 585 de camera, toate dotate cu aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, baie privata, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, restaurant A la Carte, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, tobogane, programe de animatie si divertisment, Wi-fi gratuit in zona piscinei si in loby, teren de tenis, tenis de masa, volei, basket, boccia, darts, sala fitness, centru spa.

Facilitati copii: Mini club, loc de joaca, piscina pentru copii, tobogane.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietricele.

Pagina web: https://www.clubnena.com.tr/en/our-hotel

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie