Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Buca Di Bacco este situat mai sus de Marina Grande din Positano și este incadrat de dealuri stancoase si de o plajă cu nisip. Oferă vedere la Marea Tireniană și un mic dejun tip bufet generos cu preparate dulci și sărate, printre care se numără bacon și ouă.

Restaurantul Hotelului Buca Di Bacco are terasă cu vedere la mare si este specializat in preparate din peste si preparate tipice Coastei Amalfi. Oaspetii pot savura spaghete cu scoici, urmate de spumă de lămaie si lichior din chimen sălbatic.

Camerele sunt decorate clasic, cu mobilier traditional din lemn de culoare inchisă. Fiecare are aer conditionat si TV prin satelit, iar majoritatea camerelor oferă vedere la plaja Grande Spiaggia si la mare.

Personalul hotelului este disponibil nonstop si poate oferi sfaturi cu privire la excursiile si tururile din zonă. Sorrento este la 16 km, iar Pompei se află la 1 oră de mers cu masina de Buca di Bacco.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie