Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Hotel Zth


Descriere

Localizare:
Astoria Hotel este localizat peinsula Zakynthos la 300 m de centrul statiunii Alikes, 16 km de orasul Zakynthos si portul acestuia. Cel mai apropiat aeroport este la 17 km distanta de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de parcare, receptie, wifi in spatiile publice, sezlonguri si umbrele la plaja (contra-cost), restaurant, bar, servicii de curatatorie, mini market, magazin de suveniruri,
Tipuri decamere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat (contra-cost), TV prin satelit, frigider, seif (contra-cost), aparat de bauturi calde, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa.
-Double Room dispune de un pat double sau doua paturi twin. Capacitatea maxima de doua persoane
-Triple Room dispune de un pat double sau doua paturi twin si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de trei persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.