Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA CAPSIS HOTEL


Descriere

Acest renumit hotel Capsis Astoria Heraklion este situat lângă Muzeul de Arheologie. Oferă camere moderne, cu TV TFT, şi o piscină pe acoperiş, cu vedere la Heraklion şi la vechiul port veneţian. Situat la mică distanţă de mers pe jos de servicii, de punctele de atracţie principale şi de viaţa de noapte din centru, Capsis Astoria Heraklion poate facilita şi conferinţe şi reuniuni. Oaspeţii pot face gratuit check-in devreme şi check-out târziu. Aeroportul N. Kazantzakis este situat la doar 5 km de hotel. Autobuzele care circulă frecvent către plaje şi diverse obiective turistice au staţie chiar lângă hotel.

Localizare

Aeroportul N. Kazantzakis este situat la doar 5 km de hotel. Autobuzele care circulă frecvent către plaje şi diverse obiective turistice au staţie chiar lângă hotel.

Facilitati Hotel

Acest renumit hotel Capsis Astoria Heraklion este situat lângă Muzeul de Arheologie. Oferă camere moderne, cu TV TFT, şi o piscină pe acoperiş, cu vedere la Heraklion şi la vechiul port veneţian.

Restaurantul Erofilli serveşte bufete bogate la prânz şi cină. Dimineaţa este servit un mic dejun grecesc, care include dulciuri de casă şi produse tradiţionale, cum ar fi brânză feta şi mizithra, măsline şi stafide. Oferind vedere la Castelul Venetian şi la port, barul Aegean View Cocktail & Food serveşte gustări şi cocktail-uri. Sin Bistro este deschis pentru prânz sau cină şi se oferă room service disponibil nonstop.

Facilitati Camere

Toate camerele au control climateric şi baie privată cu cadă. Pereţii sunt decoraţi cu fotografii alb-negru fermecătoare, care prezintă istoria oraşului Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.