Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hard Rock Hotel Ibiza


Descriere

Hotelul Hard Rock Ibiza este situat chiar in fața plajei din stațiunea Playa d'en Bossa. Acest hotel modern are o scenă mare in aer liber, unde se organizează concerte extraordinare in fiecare săptămană. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Acest hotel mare are 2 piscine in aer liber, un centru spa cu saună și cadă cu hidromasaj și o sală de fitness. De asemenea, langă hotel există un club exclusivist pe plajă, cu bar și diverse zone de relaxare.

Hard Rock Ibiza este decorat cu diferite suveniruri muzicale. Camerele sunt elegante și au aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și baie privată, dotată cu halat de baie, papuci și uscător de păr. Ferestrele sunt bune cu draperii opace.

Hotelul pune la dispoziție 6 restaurante și diverse baruri. In plus, hotelul oferă un loc special pentru adolescenți, precum și programe de divertisment pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie