Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Villas and Suites


Descriere

Crystal villas and suites se afla in Polychrono si ofera vedere la mare, un restaurant, room service, un bar, o gradina, o terasa si o piscina in aer liber sezoniera. Oaspetii cazati in vila beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi si de parcare privata gratuita.

Unitatile au aer conditionat, TV cu ecran plat, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite, precum si balcon. De asemenea, fiecare unitate de cazare are patio cu vedere la piscina.

Oaspetii au la dispozitie un mic dejun a la carte, continental sau englezesc/irlandez complet.

La Crystal villas and Suites, oaspetii sunt bineveniti sa profite de o sala de fitness.

Cei care doresc sa descopere zona pot face drumetii, pescui si pot face plimbari cu bicicleta in imprejurimi, iar unitatea de cazare poate facilita inchirierea de biciclete.

Crystal villas and suites se afla la 300 m de plaja Polychrono si la 1 km de plaja Kassandra Pallace. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 85 km de vila, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie