Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Kriopigi


Descriere

Situat in orasul pitoresc Kriopigi, Paradise va invita sa experimentati o vacanta linistita in mijlocul vederilor uluitoare ale muntilor. Aceasta proprietate uimitoare de pe malul marii este la doar 2,8 km de plaja curata Kassandra Pallace, oferindu-va oportunitatea perfecta de a va relaxa si de a va rasfata farmecul coastei mediteraneene.

Casa de vacanta de la Paradise are 3 dormitoare spatioase si 3 bai moderne, cu lenjerie de pat confortabila, prosoape si o gama larga de facilitati oferite, va puteti bucura de un sejur odihnitor. Bucataria complet utilata si zona de luat masa va permit sa pregatiti cu usurinta mese delicioase. Iesiti pe terasa si bucurati-va de privelistile fascinante la mare in timp ce savurati cafeaua de dimineata sau va relaxati seara.

Pentru cei care iubesc intalnirile in aer liber, Paradise ofera o zona de gratar si o gradina frumos intretinuta, perfecta pentru a gazdui intalniri intime sau pentru a se bucura de o seara linistita in natura. Proprietatea ofera, de asemenea, WiFi gratuit si parcare privata, asigurand confort si conectivitate pe tot parcursul sejurului dumneavoastra.

Plaja Kriopigi, o intindere fermecatoare de nisip, este la doar o aruncatura de bat de casa de vacanta Paradise. Cufundati-va in apele cristaline sau bucurati-va de soarele cald grecesc pe aceasta plaja idilica. Daca doriti sa explorati mai departe, cel mai apropiat aeroport, Salonic, este la 83 km. Pentru confortul dumneavoastra, Paradise ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, cu plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie