Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Hotel and Suites


Descriere

Hotel Royal se afla intr-un sat frumos din Polichrono, Halkidiki, in peninsula Kassandra, inconjurat de dealuri verzi si la o mica distanta de mare si la 200 de metri de centrul satului, pune la dispozitia oaspetilor servicii all-inclusive sau demipensiune de 4 stele, piscine in aer liber, pool bar, loc de joaca pentru copii si 68 de camere moderne.

Facilitati hotel: 68 camere de trei tipuri diferite: studio, apartamente si suite, restaurantul Simposium, snack-bar - pool bar, teren de mini-golf, masa de tenis de masa, sah de podea, loc de joaca pentru copii, 2 piscine in aer liber pentru adulti la care au acces doar oaspetii hotelului, parcare privata.

Servicii hotel: curatenie zilnica a camerelor si inlocuirea zilnica a articolelor de baie, schimbarea lenjeriei de pat la fiecare 2 zile, receptie deschisa 24h, patuturi pentru copii gratuit la cerere, tablete gratuit la cerere, mic dejun devreme, schimb valutar, fier de calcat la cerere,

Servicii si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati: Atat spatiile de uz comun cat si unele camere ale hotelului sunt accesibile persoanelor cu probleme de mobilitate.

Servicii suplimentare la cerere (contra cost): Micul dejun in camera este oferit intre orele 10:00 - 12:00 la un cost suplimentar. Schimbarea articolelor de toaleta, serviciu de transport bagaje, serviciu de ducere/aducere a masinii in/din spatiul de parcare, ziare si reviste, room service.

Toate camerele sunt dotate cu pat dublu/twin, balcon mobilat cu masa si scaune pentru a servii masa, bucatarie mica, frigider si congelator, fierbator electric, aparat de cafea sau ceai, aer conditionat controlat individual, Wi-fi gratuit, baie privata cu dus, televizor televizor LCD cu diagonala de 40 inch, prosoape, uscator de par, produse cosmetice gratuite pentru igiena si ingrijirea corpului, telefon, sezonri de fum cu alarma, instalatie acustica, podea cu gresie, birou, intrare privata, lenjerie de pat, dulap, fier de calcat ( la cerere), room service la anumite ore (gustari sau bauturi) contra cost. Curatenia in camere se face zilnic. Pat suplimentar pentru copil, disponibil la cerere.

Restaurantul ofera preparate culinare stil bufet, mancaruri proaspat preparate cu ingrediente mediteraneene alese.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie