Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Stratos beneficiaza de o locatie centrala in localitatea pitoreasca Afitos, la o plimbare de 15 minute de plaja. Acesta are piscina in aer liber cu bar la piscina si piscina pentru copii. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele luminoase au balcon mobilat, iar majoritatea ofera vedere la gradina interioara spatioasa si la piscina. Toate camerele decorate modern sunt dotate cu aer conditionat, TV, seif si uscator de par. Proprietatea pune la dispozitie gratuit patuturi pentru copii.

In fiecare dimineata este oferit un mic dejun tip bufet, cu preparate de casa, precum placinte proaspete. Vara, oaspetii pot lua micul dejun sau cina si pe terasa fermecatoare a proprietatii.

Personalul hotelului va oferi cu placere informatii despre zona si poate facilita organizarea de excursii si inchirieri auto. La receptie se pot inchiria seifuri. De asemenea, se pot facilita servicii de transfer de la/la aeroport.

Situat la doar 150 de metri de centul satului Afitos, Hotelul Stratos beneficiaza de o locatie convenabila pentru explorarea tavernelor si barurilor din localitate. La 100 de metri de hotel exista o parcare gratuita, oferita in functie de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie