Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Studio Alexandris


Descriere

***Informatii referitoare la hotel***
Studio Alexandris este situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos de plaja (sub 50 m de plaja), studioul ofera camere confortabile, spatioase si bine intretinute. Studioul ALEXANDRIS este varianta optima pentru cupluri si familii cu copii, dar si pentru cei care isi doresc o vacanta intr-o zona autentic greceasca. In apropiere de studio se gasesc numeroase taverne, magazine de suveniruri si cafenele. Facilitati camere /studio : toate studiourile sunt dotate cu baie, chicineta (bucatarie), balcon, aer conditionat (gratuit), televizor si toate ustensilele necesare (plita, vesela, tacamuri). Se asigura curatenie o data pe sejur si schimbarea lenjeriei. Nu se asigura prosoape/consumabile (sapun, hartie igienica, saci de gunoi, detergent de vase etc.). Tarifele nu includ taxa de statiune (se achita obligatoriu la receptie, la check-in) 0.50 euro/zi/camera.

***Informatii referitoare la statiune***
HALKIDIKI este peninsula din nordul Greciei (750 km sud de Bucuresti), la Marea Egee, compusa din 3 brate: Kassandra, Sithonia, Athos. Este un paradis natural, 500 km de litoral cu plaje de nisip alaturi de mici golfuri sculptate in stanca si paduri de pini oglindite in mare.
POLICHRONO este una dintre cele mai populare statiuni din partea vestica a peninsulei Kassandra. Plaja din Polichrono se intinde pe o lungime de 7 km, iar pe langa satisfactia oferita de apa limpede si curata a Marii Egee si nisipul fin, puteti alege sa va petreceti ziua practicand sporturi acvatice, de la canotaj, pana la hidrobiciclete si ski-jet-uri. Plaja dispune de toate facilitatile turistice pentru petrecerea unui sejur minunat la Marea Egee, fiind premiata cu distinctia Steagul Albastru (BLUE FLAG).

***Informatii referitoare la desfasurarea sejurului in cazul achizitionarii pachetelor (cazare + transport autocar / minibus / microbuz)***
Loc si ora de plecare din Bucuresti, Piata Unirii, la baza Dealului Mitropoliei (Splaiul Independentei) ora 22:00 , prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte (ora 21:30). Se calatoreste noaptea .
Sosire in Grecia sambata dimineata. Urmeaza cazare 7 nopti.
Retur din Grecia Sambata intre orele 12:00 - 15:00. Ora exacta este comunicata saptamanal de ghidul de transfer.

Excursii optionale:

1.Excursie la Meteora (aproximativ 45 euro/adult, 23 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani)
2.Excursie la Salonic (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani):
3.Excursie la Olympus & Paleos Panteleimonas (aproximativ 30 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani)
4.Croaziera la Muntele Athos (aproximativ 45 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani)
5.Croaziera in golful Toroneos (aproximativ 35 euro/adult, 20 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani)
6.Croaziera la Laguna Albastra (aproximativ 40 euro/adult, 25 euro/copil 6-11,99 ani, Gratuit/ copil 0-5,99 ani)
7.Excursie la Waterland (aproximativ 32 euro/adult, 22 euro/copil 4-14 ani, Gratuit/ copil 0-4 ani)
8.Scufundari (aproximativ 60 euro/adult)

PRETUL INCLUDE: Transport autocar din Bucuresti , 7 nopti de cazare, aer conditionat, asistenta turistica in limba romana.

PRETUL NU INCLUDE: Cheltuieli personale, excursiile optionale, taxa de statiune (se achita obligatoriu la receptie, la check-in) 3 euro/zi/camera, orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include.Supliment cina (demipensiune) 70 euro / pers pe sejur.

Intrarea la cazare pentru individuali si grupuri se face in fiecare SAMBATA. Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte speciale si nu se aplica retroactiv pentru rezervarile deja confirmate. Pentru tarifele Early Booking NU SE PERMIT ANULARI, penalizarea fiind 100% din suma achitata. Singurele modificari acceptate sunt inlocuiri/ adaugari de persoane.


Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.


CONDITII DE PLATA: Pentru tarifele EARLY BOOKING plata se face integral in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. La retur este posibil ca locurile in autocar sa fie diferite fata de cele ocupate la dus, deoarce pot exista si rezervari pentru sejururi 14 nopti sau mijlocul de transport alocat sa nu fie acelasi.
In cazul in care turistii se vor prezenta la cazare intr-un numar mai mare de persoane decat cel rezervat initial, penalizarea va fi de 100 euro/pers/noapte .

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.