Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theo Bungalows


Descriere

Amplasat de-a lungul coastei uluitoare a Halkidiki, Grecia, Hotelul Theo Bungalows este o oaza incantatoare, emanand alura atemporala a arhitecturii cicladice. Aici, printre apele azurii ale Marii Egee si verdeata luxurianta a regiunii, va invitam sa experimentati simbolul ospitalitatii si relaxarii.
Imbratisand stilul traditional cicladic, hotelul nostru prezinta un amestec perfect de pereti varuiti in alb si margini rotunjite, reflectand farmecul caracteristic al insulelor grecesti. Accentele de albastru stralucitor, care amintesc de oceanul din jur, creeaza o ambianta de liniste si pace.

Theo Bungalows Boutique Hotel este un complex format din 40 de camere spatioase. Toate camerele au TV, aer conditionat si minifrigider. Oaspetii pot beneficia de piscina si de barul de la piscina. Restaurantul serveste preparate grecesti si mediteraneene, inclusiv peste proaspat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie