Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Allegra Balneo SPA (Golden Sands) 4*


Descriere

Hotelul Allegra este situat in partea centrala superioara a statiunii. Nisipuri aurii, la doar cca 350 m de plaja si de centrul complexului, la 18 km. de orasul Varna si la 24 km. de la aeroportul din Varna.


Inconjurat de zone verzi si paturi de flori, cu o minunata vedere panoramica asupra litoralului, este locul ideal pentru vacanta ta de 4 stele la mare.
Hotelul ofera oaspetilor sai o vacanta de neuitat in confortul sau renovat si confortabil. Dispune de 180 de camere, dintre care: camere duble standard, camere de familie, camere de lux, precum si apartamente standard si de lux. Hotelul Allegra va ofera serviciile unei receptii cu program nonstop si seifuri cu plata. Pe teritoriul sau exista un parc cu un colt pentru copii, un teren de volei si multe oportunitati de sport si divertisment. Piscina exterioara si interioara, complex spa modern si Balneologie, cabinet medical, sala de sport, Restaurant, Lobby bar, Day bar, Pool bar. Hotelul dispune si de o sala de conferinte cu 130 de locuri. Oaspetii nostri pot profita si de serviciul de transfer al Hotelului Allegra, care ii va duce la plaja si inapoi, complet gratuit, aici veti primi atentia si serviciile pe care le cautati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


Atractiile din apropierea hotelului includ Nirvana Beach, Aquapolis - Parcul acvatic Nisipurile de Aur si Manastirea Aladzha.


Facilitati Camere: Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, televizor cu ecran plat, prosoape si consumabile.


Facilitati Hotel:
Facilitati gratuite: - Internet wireless, 2 piscine, transfer plaja, tur-retur, restaurant.
Facilitati cu plata: - seif, transfer aeroport, spalatorie, serviciu supraveghere copii, biliard, sauna, masaj.


Distanta fata de plaja: 350m


Check-IN : 14:00
Check-OUT : 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie