Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AFRODITA

Descriere

Situat în centrul stațiunii, Afrodita Resort & Spa îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare. Istoria locului, natura cu rezervele inepuizabile pentru sănătate, legendele despre zei și zeite, ce duc faima stațiunii în viitor, sunt toate mixate în designul deosebit. Facilitățile, atenția la detaliu și căldura oamenilor de aici întregesc ambientul ideal de vacanță. Afrodita Resort&SPA se află la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane, zonă renumită pentru apele sale minerale. Izvoarele cu apă termală se află la aproximativ 2 km, iar Parcul Național Domogled este la 10 km. Gara Băile Herculane este la 3 km, iar stația de autobuz este situată la doar 300 de metri de hotel.
Localizare:

Izvoarele cu apă termală se află la cel mult 2 km, iar Parcul Național Domogled este la 10 km. Gara Băile Herculane se află la 3 km, iar stația de autobuz este la doar 300 de metri de Afrodita.

Facilitati hotel:

Hotel Afrodita Resort & Spa are o capacitate totală de cazare de 220 de camere spaţioase, dispuse pe 10 nivele, împărţite în: 20 de camere duble Family, 192 de camere duble twin şi matrimoniale şi 8 apartamente.

Facilitati generale: receptie deschisa nonstop,2 restaurante,bar,terasa la soare,gradina,teren de joaca,zona de joaca inauntru,camera de jocuri,spa și centru de wellness,sala de fitness,sauna,piscina interioara ,sala de conferinte,camera de bagaje,bancomat,facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Proceduri: curenţi diadinamici, interferenţiali, ultrasunete, unde scurte, microunde, aerosoli, solux, ultraviolete, magnetodiaflux, lasertermoterapie

Proceduri de hidrotermoterapie: băi sulf - bazin, băi sulf – cabina individual, băi infuzie plante, duş subacval cu hidroterapie, băi galvanice 4 celulare.

Masoterapie (masaj integral, masaj cervical, masaj parţial), kinetoterapie de grup sau individual, hidrokinetoterapie de grup sau individual.

În centrul wellness al resortului turiștii se pot relaxa atât cu tratamente tradiționale cu sulf dar și în zonele noi destinate special pentru băi în lapte și miere, cromomeloterapie, masaje cu roci vulcanice și plante medicinale, măști de caviar, camere cu climă tropcială sau dușuri emoționale.

Facilitati camere:

Toate camerele de la Afrodita Hotel oferă TV, WiFi gratuit și baie privată cu duș. Cele mai multe unități au balcon cu vedere la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.