Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Familie si copii

Situat: In vatra satului Sarichioi, la cativa pasi de Lacul Razim.
Info: Casa a fost cumparata in 2018, avand un stil traditional lipovenesc. Camerele sunt dotate cu Tv, aer conditonat si Wi-fi in toate incaperile.
Casa Filip din Sarichioi este o veche gospodarie lipoveneasca, ridicata in urma cu fix un secol (1921), in vatra satului Sarichioi, la doar cativa pasi de Lacul Razim. A urmat apoi un amplu proces de reconditionare si restaurare. Scopul final a fost sa oferim Romaniei un nou reper de arhitectura traditionala si sa introducem proprietatea in circuitul turistic autohton de nisa.


Cazare: Am deschis oficial portile Casei Filip in iunie 2019 si punem la dispozitia oaspetilor doua apartamente in casa veche si inca un apartament in casa noua. (sase dormitoare matrimoniale in total): doua apartamente in casa veche si unul in mansarda casei noi. Aceasta casa de oaspeti functioneaza cu circuit inchis, deci este necesara rezervarea online si confirmarea in prealabil, iar gazde va vor fi chiar proprietarii acesteia.
Fiecare apartament are doua dormitoare matrimoniale, separate de un hol si o baie comuna. Apartamentul din casa noua are in plus si un living echipat cu lejanka, biblioteca si tv. Capacitatea maxima de cazare este de 12 persoane, excluzand copiii cu varste sub 2 ani care pot sta gratuit in dormitoarele parintilor.

Masa:
Oaspetii de la Casa Filip din Sarichioi pot savura un mic dejun continental.

Facilitati:
Unitatea de cazare ofer saun, Tv, aer conditionat, Wi-fi, carti si jocuri in living. ventiloconvertoare, incalzire in toate baile, halat si papuci de casa, articole de toaleta, frigider in bucataria exterioara,

Servicii la cerere (gratuit):
- patut pentru copil
- masa si fier de calcat
- prosoape de plaja
- acces la sauna
- acces la masina de spalat
- acces la pc si imprimanta


De ce o vacanta la Sarichioi:

  • Sarichioi are avantajul localizarii in zona continentala (uscata) a Dobrogei, deci puteti ajunge cu masina fara sa fie nevoie ulterior de un transfer cu barca.
  • Sarichioi este singurul sat care se bucura de iesirea directa la Lacul Razim, privelistea fiind cu adevarat fabuloasa. In plus, malul lacului ascunde cateva plaje excelente pentru o zi de relaxare.
  • Sarichioi este cea mai populata comuna din judet si se mandreste cu cea mai mare comunitate de rusi-lipoveni din Romania. Istoria, traditiile si obiceiurile acestor oameni impresioneaza pe toata lumea.
  • Sarichioi este situat fix in centrul judetului Tulcea, cu acces rapid atat in Delta Dunarii (30 min pe sosea pana in porturile turistice din Tulcea si Murighiol), cat si la celelalte atractii turistice importante: Cetatea Medievala Enisala (10 min), Satul Jurilovca (20 min), Cetatea Argamum & Capul Dolosman (30 min), Satul de vacanta Gura Portitei (40 min), Plaja Vadu (1h), Cetatea Antica Histria (1h), Muntii Macin (1h), Cramele & Manastirile Nord Dobrogene (1h).







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie