Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAS ELENITE


Descriere

Locatie
Vilele Elenite sunt situate la 150 m de plaja.
Facilitati
Construit in 1986, renovat in 2017. Vilele Elenite contin 447 de unitati. Receptie, schimb valutar, rent-a-car, internet gratuit in zonele comune. Restaurantul principal, barul din hol. In complex: piscina bar Atlantida, sala de animatie, cafenea Philipopolis, bar pe plaja (contra cost), restaurante a-carte, Aqua Park, magazine, farmacie si medic (in sezonul estival).
Masa
All Inclusive
Cazare
Dubla linia 2 (max 2 + 2/3 + 0) appr. 16-20 mp. Doua paturi cu fotoliu extensibil sau paturi supraetajate.
Dubla linia 1 (Max. 2 + 1/3 + 0) appr. 16-20 mp. Doua paturi cu fotoliu extensibil sau paturi supraetajate.
Vile Royal: (max. 2 + 2/3 + 1) aprox. 40 mp Doua paturi conectate si canapea extensibila.
Toate au aer conditionat, zona de relaxare, birou de lucru, TV prin satelit, telefon, mini frigider, seif (cu plata), balcon, baie cu dus si cada, articole de toaleta (o singura data), uscator de par. Fier de calcat se poate inchiria de la receptie.
Copii
Patut pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurant, meniul copiilor (contra cost, la cerere) mini parc de distractii din complex, clubul pentru copii din complex in timpul sezonului estival Club Aladdin si Club Anabel accepta copii intre 4 si 12 ani ani, animatie, loc de joaca pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina si pe zona de iarba de langa plaja Elenite, in functie de disponibilitate. Pe teritoriul Complexului: utilizarea terenului de tenis (echipament de tenis este platit!), Fitness, mini golf (contra depozit), sah, animatie. Utilizati gratuit Aqua Park (intre 01.06 si 15.09).
Alte servicii contra cost : servicii SPA, medic, salon de coafura si infrumusetare, sauna, baie de aburi, baie turceasca, bowling, squash, bar pe plaja.
Animalele de companie sunt permise (pana la 5 kg) contra cost (10 lv / zi) si cu confirmare in avans din partea hotelului.
Parcare cu plata in limita locurilor disponibile. Vehiculele nu sunt permise in interiorul complexul

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.