Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVIERA BEACH HOTEL

Descriere

Hotelul Riviera Beach de 5 stele este situat in partea de sud a Riviera Holiday Club, pe malul marii si in mijlocul verdeata a parcului. Distanta pana la Varna este de 17 km, iar pana in centrul Nisipurilor de Aur este de aproximativ 500 de metri.
Plaja: cu nisip, la 20 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul elegant si confortabil Riviera Beach ofera 290 de camere, apartamente si casete mobilate elegant, toate cu balcon, aer conditionat si vedere la mare. Lifturi - 5 in total pentru ambele aripi. Hotelul este complet renovat in 2020.
DBL 2+1 / 2+2 SEA: Suprafata aproximativa de 35 mp. Are doua paturi obisnuite sau un dormitor, un pat suplimentar (in unele camere este amplasat un pat de tabara; in salile de odihna o canapea extensibila cu dimensiunile (60-70/190), un balcon cu vedere laterala sau frontala la mare, mini bar (contra cost), TV LCD, seif (gratuit), mocheta, Wi-Fi gratuit, baie cu cada, oglinda, uscator de par Capacitate maxima pentru 2 adulti si 1 copil pana la 15,99 ani si un bebelus patut sau 2 adulti + 1 copil pana la 11.99 si un copil pana la 3.99 ani.
JUNIOR SUITE 2+1 SEA: Este ca garsoniera - o camera dubla mai mare cu un dormitor si o camera de zi dar necompartita cu o usa - o locatie mai mare (doar in a doua cladire). Suprafata aproximativa de 45 mp. Exista o baie cu o cada; o terasa; un dormitor cu pat matrimonial (160/200) si un living cu o canapea de stat (nu extensibila). Premisa este una. Mini bar (contra cost), TV LCD, seif (gratuit), mocheta, Wi-Fi gratuit. Capacitate maxima 2 adulti si 1 copil si 1 sugar.
1-BR APP 2+1/2+2 SEA: Suprafata aproximativa 65 mp. Se compune din dormitor cu pat matrimonial, living (separat de dormitor cu usa) cu canapea extensibila (140/190) pentru doi copii sau un adult si patut, balcon cu vedere laterala sau frontala la mare, TV LCD in fiecare. camera, minibar (contra cost), seif (gratuit), covor, Wi-Fi gratuit, baie cu cada, oglinda, uscator de par. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti cu 1 bebelus.
MAISONETTE 2+1/2+2 SEA: Suprafata aproximativa 85 mp. Camera este formata din 2 nivele - La primul nivel se afla un living cu o sufragerie si o terasa, din care se dezvaluie o panorama spatioasa a marii si a frumosului parc. La al doilea nivel al casetei se afla dormitorul cu un pat dublu (180x200 cm) si un pat de o persoana (80/200 cm). Casetele sunt potrivite pentru 2 adulti cu 2 copii pe o canapea extensibila in living sau 3 adulti cu 1 bebelus.
2-BR APP/ MAISONETTE 4+2 SEA: Suprafata aproximativa 120 mp. (doar in a doua cladire). Consta din 2 dormitoare la etajul 2 - un dormitor cu doua paturi obisnuite si celalalt dormitor cu un pat dublu; baie cu cada, oglinda si uscator de par. La primul etaj se afla un living cu o canapea extensibila (140/190) pentru doi copii sau un adult si un patut si WC. Balcon cu vedere laterala sau frontala la mare, minibar (contra cost), TV LCD in fiecare camera, seif (gratuit), covor, Wi-Fi gratuit. Capacitate maxima pentru 4 adulti si 2 copii.
*Nu este permisa gazduirea unui copil peste capacitatea maxima a camerei
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul are 1 camera (prima cladire) care este adaptata pentru oaspetii cu dizabilitati.
Despre hotel: barul din hol al hotelului ofera o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice de calitate, in mijlocul muzicii usoare si intr-un cadru confortabil.
Restaurantul pescaresc al complexului este situat langa plaja (functioneaza in anumite luni in functie de ocuparea hotelului) si nu este inclus in formula AI. Hotelul are si o piscina in aer liber. Hotelul dispune de asemenea de 4 sali de conferinte cu o capacitate de pana la 300 de locuri, inclusiv o sala de amfiteatru cu posibilitate de proiectii de cinema si spectacole cu echipamente moderne, un centru de afaceri si un hol de conferinte spatios pentru pauzele de cafea. Parcare pentru oaspetii hotelului - contra cost, seif in fiecare camera, aer conditionat centralizat, acces gratuit la internet in intregul hotel, diverse terapii si masaje fac parte din serviciile suplimentare pe care oaspetii le pot folosi la hotel, o parte dintre ele contra cost.
Sport: Piscina exterioara si interioara cu apa minerala, fitness (gratuit), sauna (gratuit), masaj, baie de aburi, centru de balneologie, care ofera o gama larga de proceduri si programe individuale, salon de infrumusetare, noroi, terenuri de tenis, tenis de masa.
Parcare: Nepazita, locuri limitate, cu plata - 20 BGN pe masina, pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tariful de parcare in orice moment.

ALL INCLUSIVE:

*Programul All inclusive incepe cu o gustare de dupa-amiaza de la ora 15.00. in ziua sosirii si se incheie cu pranzul in ziua plecarii.
Check in - dupa ora 15:00.
Check out - pana la ora 12:00.

Mancare si bautura:
Mic dejun bogat, pranz si cina la restaurantul principal al hotelului, cu bauturi incluse:
-Mic dejun tip bufet /07:30 - 10:00 h./ - o varietate de preparate calde si reci, specialitati din oua, o varietate de produse lactate, carnati si branzeturi, produse de patiserie, cereale, fructe
-Pranz tip bufet /12:30 - 14:00 h./ - o selectie de salate si supe proaspete, bogat variate din mancaruri bulgaresti si internationale, mancaruri vegetariene si din carne, paste, o selectie de produse de panificatie, bufet dulci cu o varietate de deserturi
-Cina bufet /18:30 - 21:00 h./ - o selectie de salate si supe proaspete, bogat variate din mancaruri bulgaresti si internationale, preparate vegetariene si din carne, paste, o selectie de produse de panificatie, bufet dulci cu o varietate de deserturi
Lobby Bar /10:00 - 23:00 h./
Pool Bar /10:00 - 17:00/ (iunie - august pana la 19:00)
*Trei seri tematice pe saptamana.
* Bauturi alcoolice si nealcoolice bulgaresti, bere la halba si vin, ceai, cafea si sucuri in restaurantul principal, barul din hol si barul de la piscina, in functie de orele de deschidere.
*Barul de la piscina este deschis in perioada 01.06.2024 pana in 30.09.2024 iar timpul de lucru depinde de conditiile meteo - este posibil ca barul de la piscina sa nu functioneze pe vreme ploioasa.
-Bufet de gustare la barul din hol - in luna mai:
Lobby bar /10:00 - 12:00 h./15:00 - 17:00 h./ - dulciuri, prajituri, fructe
-Bufet de gustari la lobby si la snack bar - in iunie, iulie, august si septembrie:
Lobby Bar /15:00 - 17:00 h./ - dulciuri, prajituri, fructe
Snack bar Riviera /11:00 - 16:30 h./ - sandvisuri, hot dog, inghetata, gogosi
* In functie de conditiile meteo, este posibil sa nu functioneze in zilele ploioase.

Sport si divertisment:
Utilizarea unei umbrele si a doua sezlonguri per camera la piscina sau pe PLAJA *

Utilizarea piscinei minerale interioare si exterioare*
Piscina cu minerale in aer liber pentru copii*
Utilizarea prosoapelor de plaja si de piscina
Seif in camere
Tenis de masa
Fitness
Utilizarea saunei cu rezervare prealabila la Hotelul Riviera Beach
Internet Wi-Fi in camere si zone comune
Program zilnic de animatie sportiva pentru copii si adulti (iunie-august) la program in complex
Animatie de seara, spectacole si divertisment pentru adulti si copii (iunie-august) conform programului complexului
* In functie de disponibilitatea locurilor. Hotelul nu se angajeaza sa rezerve locuri.

Pentru copii:

Piscina cu minerale in aer liber pentru copii *
Club pentru copii (4y-12y) cu locuri de joaca in complex
* Hotelierul nu se angajeaza sa rezerve locuri

Servicii suplimentare contra cost:

Check-in devreme si check-out tarziu sunt supuse gradului de ocupare a hotelului
Inchiriaza o masina
Mini Bar
Teren de tenis
Servicii spa si spa
Spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica
Taxi/Transferuri
Notite importante:
Oaspetii sunt rugati sa poarte bratarile atunci cand folosesc serviciile din programul All inclusive. Se percepe o taxa suplimentara pentru utilizarea serviciilor din programul All inclusive inainte de ora de check-in si dupa orele de check-out. Oaspetii trebuie sa furnizeze detaliile cardului de credit pentru a utiliza serviciul de credit intern. Animalele de companie nu sunt acceptate in complex! Fumatul este interzis in toate zonele interioare ale Riviera Holiday Club! Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de deschidere ale unor servicii! In conformitate cu cerintele de stat si HACCP, nu este permis sa scoateti alimente sau bauturi din restaurant.

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.