Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Balada este un hotel renovat si este situat la 20 m de plaja.

Facilitati masa: restaurant 3*, mic dejun bufet, mesele principale se acorda in sistem autoservire in restaurantul hotelului sau a la carte.


Hotelul Balada este compus din 269 camere duble, 14 apartamente, 14 etaje, restaurant, bar-de-zi, terasa, parcare cu paza, Acqua Park Balada, centru tratament, sala fitness, internet la receptie Nu se accepta animale de companie.

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, TV, AC, minibar, balcon, telefon, uscator par, seif; apartamente: living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial).

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3-6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7-11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7-11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar; - copii 12-17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar; si 100% la serviciile de masa;,
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie