Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hora, renovat in 2005, este amplasat la 30 m de plaja.

Facilitati masa: restaurant 3*, mic dejun bufet, mesele principale se acorda in sistem autoservire in restaurantul hotelului Cerna sau a la carte.

Hotelul Hora este compus din 269 camere duble, 14 apartamente, 14 etaje, restaurant, bar-de-zi, terasa, sala fitness, loc de joaca copii, parcare cu paza, internet in receptie.

Camerele duble - sunt dotate cu baie cu dus, TV, AC, minibar, balcon, telefon, uscator par, seif; apartamente: living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial).

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 0-2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3-6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7-11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7-11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar;
- copii 12-17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar; si 100% la serviciile de masa;,
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie