Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN

   Sf Constantin Si Elena

Descriere

Bine 7.1 Booking.com Hotel Dolphin este situat in cea mai veche statiune de pe litoralul bulgaresc, intr-o zona linistita, la doar 200 de metri de plaja sudica a statiunii. A fost renovat in anul 2000 si face parte din complexul Grand Varna. Hotelul este ideal pentru familiile cu copii!
Localizare

Hotelul face parte din complexul Grand Hotel Varna si este amplasat aproape de plaja, in statiunea Sfintii Constantin si Elena. Acesta ofera un cadru linistit, perfect pentru o vacanta de vara in familie.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii pot beneficia de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, terasa, gradina, teren de tenis, biliard, plaja privata, tenis de masa, echipa de animatori, facilitati pentru copii, restaurante, acces internet WIFI gratuit disponibil in intregul hotel, inchirieri auto, servicii de spalatorie si curatatorie.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere standard, mansonette si apartamente ce ofera vederi panoramice asupra marii si a vegetatiei ce inconjoara hotelul, ideale pentru un sejur relaxant. Toate camerele sunt elegant amenajate, prevazute cu aer conditionat, televiziune prin satelit, telefon, balcon, baie proprie dotata cu uscator de par si cabina de dus.

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, teren de tenis, volei pe plaja, barul de la piscina, amfiteatru pe plaja si gimnastica in apa.

Drinks & Food

In cadrul hotelului turistii pot servi masa in urmatoarele restaurante: restaurant tip bufet, restaurant a la carte dar si in restaurantele din cadrul complexului Grand Hotel Varna precum: restaurant cu specific italian Dolce Vita, restaurantul Grand Hot Barbeque, restaurant cu specific asiatic Susam si restaurantul a la carte Grand Albatross. De asemenea, in cadrul hotelului turistii se pot relaxa si servi cocktailuri exotice in Lobby Bar, barul de la piscina, Satay Bar si Noodle Bar.

Facilitati copii

Hotelul pune la dispozitia copiilor urmatoarele facilitati: piscina amenajata cu topogane, spatiu de joaca special amenajat, meniuri adecvate pentru copii, babysitting, scaune inalte si mini club.

SPA & Welness

Turistii pot beneficia contra cost si la cerere de facilitatile din cadrul complexului Grand Hotel Varna ale centrului SPA precum: sauna, sala de fitness, masaj si salon de infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.