Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIVOTA DIAMOND SPA RESORT

Descriere

Certificat de Excelenta Trip Advisor Hotelul cu facilitati luxoase, servicii de inalta clasa si personal experimentat se afla la 600 m de plaja Bella Vraka, pe o colina impadurita. Hotelul este recomandat cuplurilor. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Sivota Diamond Spa Resort 5* se afla in statiunea Sivota, la 24 km distanta de portul Igoumenitsa si 40 km de statiunea Parga, 90 km de aeroportul Preveza, 500 m fata de portul Sivota.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie 24h, acces gratuit la internet Wi-Fi in zonele publice si in camere, restaurant pentru servirea micului dejun stil bufet cu specific grecesc,3 piscine exterioare (2 pentru adulti si 1 pentru copii) localizate la diferite niveluri in fata cladirii principale, gradini cu leandri, iasomie, nalba si bouganvillea, acces gratuit la Spa si centrul fitness ce include piscina interioara incalzita, sauna, hamam, jacuzzi si sala de sport, parcare gratuita, room service, transfer la un pret special la/de la plaja hotelului, un voucher gratuit oferit zilnic pentru sezlonguri si umbrele la plaja Mega Ammos, gratuit prosoape la piscina, servicii secretariale pentru conferinte si intalniri de afaceri, inchiriere masini, motociclete, biciclete, snack bar la piscina, Junior Club pentru copii cu loc de joaca, tobogane, masa de ping pong, programe de divertisment, jocuri, dansuri, cantece, cursuri educationale si multe activitati, piscina pentru copii, baby sitting pentru copii in lunile iule si august (in engleza si greaca), supermarket.

Facilitati camere

Hotelul este impartit in cladirea principala, bungalouri si vile. Cladirea pricipala are 2 camere duble cu vedere la munte si 6 camere cu vedere la mare, interconectate, cu o suprafata de 24m² fiecare, toate localizate langa si deasupra receptiei, dotate cu aer conditionat, TV plasma si canale prin satelit, telefon, uscator de par, balcon cu vedere la satul Sivota, munte sau mare, baie cu cada, acces gratuit la internet Wi-Fi, mini bar, mini seif, garderoba si oglinzi, halate si papuci. Tot in cladirea principala sunt 3 Junior Suite cu vedere la munte (32-35 m²). Cele 31 de bungalouri sunt localizate in gradinile hotelului si au o suprafata de 24 pana la 28 m², vedere la mare si pot caza pana la 3 persoane. In zona de bungalouri exista 6 camere duble interconectate (28 m² fiecare) si 9 camere duble (24-28 m²) situate la parter care au vedere la mare si piscina privata, sezlonguri si umbrele in gradina, terasa. Tot in zona de bungalouri gasim 4 Junior Suite cu vedere la mare (32 m²) la parter si primul etaj. Cele 3 vile luxoase au 45 m² fiecare, au vedere asupra portului, au piscine private si jacuzzi si sunt formate din 2 spatii in interior.

Sport si divertisment

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: 3 piscine exterioare (2 pentru adulti si 1 pentru copii) localizate la diferite niveluri in fata cladirii principale, piscina interioara incalzita, sauna, hamam, jacuzzi si sala de sport.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet si, pe langa restaurantul principal, mai are snack bar la piscina si restaurant A la carte. Optional, se poate servi si cina, care poate fi A la carte sau bufet, in functie de gradul de ocupare a hotelului.

Facilitati copii

Junior Club cu loc de joaca cu tobogane, leagane si masa de ping pong, zilnic programe de divertisment, jocuri, dansuri, cantece, cursuri educationale si multe activitati, piscina pentru copii localizata in fata cladirii principale, baby sitting pentru copii in lunile iule si august (in engleza si greaca).

Spa & Wellness

Accesul este gratuit la Spa si centrul fitness ce include piscina interioara incalzita, sauna, hamam, jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.