Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Modalitati de plata

In ce valuta puteti plati?

Puteti plati exact asa cum vi s-a comunicat pretul. Daca el v-a fost comunicat in EUR puteti plati in EUR sau in LEI la cursul din ziua platii, iar daca pretul v-a fost comunicat in LEI veti plati in LEI.

Cum sau unde platiti?

CASH:

 • la orice Banca Transilvania din orasul dvs prin depunere de numerar direct la caseria bancii in CONTURILE COLECTOARE de CLIENT SPECIAL. In conturile noastre speciale puteti depune atat in EUR cat si in LEI fara sa platiti nici un comision indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica.

Mergeti cu factura sau rezervarea direct la caserie:

specificati ca doriti sa depuneti bani in CONTUL COLECTOR de CLIENT SPECIAL al firmei noastre

se prezinta cu factura / rezervarea care contine conturile colectoare

cartea de identitate a depunatorului

BANCA:

Prin transfer bancar de la orice banca la care aveti deschis un cont completand un ordin de plata sau prin internetBanking puteti transfera banii in CONTURILE de VIRAMENT BANCAR ale firmei noastre deschise la Banca Transilvania, afisate mai jos.

VOUCHERE DE VACANȚĂ:

Poti plati cu vouchere de vacanta in format tiparit pentru orice produs achizitionat, care se desfasoara pe teritoriul Romaniei(litoral,balneo,munte,etc.) Pachetele rezervate contin in mod obligatoriu servicii de cazare la care se pot adauga masa,tratament etc.

ATENTIE! Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile! NU VOM ACCEPTA PLATA VACANTEI DVS CU TICKETELE ALTEI PERSOANE CE NU APARE PE REZERVARE (ca titular de contract sau turist in cadrul pachetului rezervat).

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor/sumei inscrise pe cardul de vacanta este mai mica decat valoarea vacantei rezervate, diferenta va fi achitat de turist cu cash sau prin transfer bancar.

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor transmise este mai mare decat valoarea vacantei rezervare, conform legii nu vom putea restitui diferenta ca rest.

Conditii de acceptare la plata:

- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta

- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile

- tichetele sa fie in termenul de valabilitate

- codul de bare sa fie intact

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?

Acceptam urmatoarele tipuri de tichete si carduri de vacanta:

- Edenred

- Cheque Dejeuner Romania / UP Romania

- Sodexo

CONDOR TOUR SRL   -  CONTURI ROMANIA

Banca Transilvania Sucursala Sibiu

IBAN LEI : RO10BTRLRONCRT0491051501

IBAN EUR: RO57BTRLEURCRT0491051501

BIC/SWIFT: BTRL RO 22

Adresa: Bulevardul Mihai Viteazul 14 Bloc P13, Parter •